Κυριάκος Μητσοτάκης:Στη μάχη της Βουλής…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σκάνδαλο «πρώτου μεγέθους» χαρακτήρισε την εμπλοκή του μεσάζοντα Παπαδόπουλου στην διακρατική συμφωνία για την πώληση βλημάτων στο Ριάντ, χαρακτήρισε την υπόθεση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι ξαναέβαλε τους μεσάζοντες στις διακρατικές συμφωνίες. Όπως εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, απαγορεύτηκαν οι μεσάζοντες από τις αγοραπωλησίες εξοπλισμών, με νομοθετικό πλαίσιο του 2011.

«Εσείς φέρατε πίσω τους μεσάζοντες», σχολίασε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για «αντιστροφή της πατέντας Τσοχατζόπουλου: «Ξεπουλάτε στρατιωτικό υλικό και επιστρατεύεται σκοτεινά πρόσωπα, παρακάμπτοντας νόμιμες διαδικασίες. Σε ό,τι αφορά τους μεσάζοντες είστε το ίδιο», παρατηρώντας πως σε οποιαδήποτε κανονική χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε ήδη καθαιρέσει τον υπουργό μέχρι τουλάχιστον να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Αλλά εσείς πως να το κάνετε κ. Τσίπρα; Μήπως σας εκβιάζει ο κ. Καμμένος ότι θα ρίξει την κυβέρνηση;», αναρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός παρουσιάστηκε σήμερα στο κοινοβούλιο για υπερασπιστεί τον Πάνο Καμμένο αλλά για την «σκανδαλώδη πώληση βλημάτων».

«Όπως ήρθατε μαζί, θα φύγετε και μαζί (…) χωρίς Καμμένο ο Τσίρπας θα συντριβεί και χωρίς Τσίπρα ο Καμμένος είναι πολιτικά απροστάτευτος», παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Συνεχίζοντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε έξι ερωτήματα που «τα θέτει σύσσωμη η αντιπολίτευση και η κοινή γνώμη»:

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.