Στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Οι εκδηλώσεις και οι πορείες μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο,που θα πραγμματοποιηθούν σήμερα, αλλά και τα μέτρα για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, αλλάζουν τα δεδομένα στις μετακινήσεις  στα μέσα μεταφοράς. Σήμερα Τετάρτη 06/12/2017 από τις 12.00 θα είναι κλειστός ο σταθμός στο Σύνταγμα και από τις 16.00 στο Πανεπιστήμιο με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Οι αλλαγές στα ΜΜΜ λόγω επίσκεψης Ερντογάν

Οι τροποποιήσεις ή προσωρινές διακοπές θα γίνουν στο κέντρο της πόλης της Αθήνας σταδιακά. Ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από 06:00 της 07-12-2017 έως τη λήξη της επίσκεψης την 08-12-2017.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Τροποποιήσεις και στο τραμ

Σταματά την κυκλοφορία του το τραμ από το Σύνταγμα μέχρι την στάση «λεωφόρος Βουλιαγμένης», από την ερχόμενη Κυριακή (10.12.2017).

Η κυκλοφορία του τραμ θα διακοπεί για συνολικά τρεις μήνες για να γίνουν εργασίες αναβάθμισης της αποβάθρας στη στάση «Σύνταγμα» του τραμ.

Αυτό σημαίνει ότι θα λειτουργήσει ξανά στις 10 Μαρτίου 2018, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ

Το διάστημα αυτό το τραμ θα τερματίζει στη στάση «Λεωφ. Βουλιαγμένης» και οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις υπάρχουσες λεωφοριακές γραμμές και από τη γραμμή 2 του μετρό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.