Η αγάπη γυναικεία είναι υπόθεση στο Γκάζι Live με Μαρινέλλα – Βιτάλη Γλυκερία

Facebook
Twitter
LinkedIn


της Λαμπριάνας Κυριακού

To ΓΚΑΖΙ Live, ένας από τους πιο σύγχρονους χώρους της Αθήνας που καλύπτει απόλυτα τις πιο απαιτητικές μουσικές αλλά και θεατρικές παραγωγές, έγινε από τον Ηλία  Μαροσούλη, αρχικά για να στεγάσει την μεγάλη λαϊκή φωνή του Πασχάλη Τερζή.


Μια  κακή στιγμή όμως άλλαξε τα σχέδια τους. Ωστόσο φέτος, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του για να υποδεχθεί τρεις από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές του μουσικού πενταγράμμου.

νήμερα της γιορτής του Αγίου Σπυρίδωνα, μας υποδέχθηκαν με ένα πλατύ χαμόγελο, και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, Μαρινέλλα – Βιτάλη – Γλυκερία, στο νέο τους μουσικό σπίτι, που θα στεγάσει τις φωνές τους, από 16 Δεκεμβρίου και για όλη την χειμερινή σεζόν.

Το χειμερινό τους ραντεβού μπορεί να στηρίζεται στην μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής τους περιοδείας, ωστόσο μας δήλωσαν στην συνέντευξη τύπου ότι η «γυναικεία αυτή υπόθεση» βασίζεται σε ένα καινούργιο και ανανεωμένο πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι  Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς, ενώ  την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νίκος Σούλης  και την σκηνογραφία ο Μανόλης Παντελιδάκης.


Η Μαρινέλλα, ανανεωμένη όσο ποτέ, ευχαρίστησε τον Ηλία Μαροσούλη, για το σπουδαίο μαγαζί  που έχει δημιουργήσει. Η επαρχία μας έδειξε μια τεράστια αγάπη, είπε η Μαρινέλλα παίρνοντας πρώτη το λόγο, «ελπίζουμε αυτό το χειμώνα οι Αθηναίοι να έρθουν να δουν αυτήν την σπουδαία δουλειά που έχουμε κάνει. Φέτος θα ακούσετε πολύ ωραία τραγούδια.  Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Μαροσούλη γι αυτό το σπουδαίο μαγαζί που έφτιαξε. Άμα δείτε τα φώτα, ή τον ήχο που έχει, θα καταλάβετε τι λέω. Μέσα σε ένα  κλειστό μαγαζί είναι αλλιώτικα τα πράγματα, είναι πιο ζεστό και πιο ωραίο. Θα δείτε τι ωραία βράδια θα περάσουμε.»

Η Ελένη Βιτάλη με τη σειρά της, είπε «νιώθω πολύ τυχερή που συνεργάζομαι  με αυτές τις δυο σπουδαίες φωνές. Μαρινέλλα – Γλυκερία. Είναι μεγάλη ευλογία για μένα και μεγάλο μάθημα. Σκεφτείτε ότι από την Γλυκερία έμαθα να κάνω και σιγόντα, δεν την έφτασα, αλλά έμαθα ακόμα κάτι.  Τώρα από εκεί και πέρα ότι θα περάσουμε υπέροχα, αυτό είναι αναμενόμενο.»

{youtube}STQG79-wAw8{/youtube}

Ενώ το αηδόνι της παρέας η Γλυκερία, ευχαρίστησε τις δυο κυρίες λέγοντας ότι  όσο  μεγαλώνει, διδάσκεται. Έχει εισπράξει  πολλά από το ταλέντο της Μαρινέλλας και της Βιτάλη, πέραν από αυτό που διαθέτει η ίδια. Ενώνονται αυτό το χειμώνα με πολύ σεβασμό τους θεατές, που θα πάνε να τους τιμήσουν, λαμβάνοντας υπόψη και τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάμε, με πολύ καλή πρόθεση και πολύ καλό τραγούδι.»

Οι εκπλήξεις είναι πολλές και μη ανακοινώσιμες. Ξέρουμε όμως ότι η κάθε μια με το δικό της ιδιαίτερο ύφος θα χαρίσουν   απλόχερα στο κοινό τους, επιτυχίες που άφησαν εποχή.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία, φέτος στο ΓΚΑΖΙ LIVΕ  κάθε Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή στις 18:00 στο ΓΚΑΖΙ LIVE

Συμμετέχει μια 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.



{youtube}85Il1CygUqw{/youtube}


ΓΚΑΖΙ LIVE

Ιερά οδός 11, Γκάζι

Τηλ κρατήσεων:  2130185040

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων: Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή στις 18:00



www.viva.gr/tickets/music/gazi-music-hall/marinella-vitali-glukeria-gunaikeia-upothesi/




Προπώληση: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Spot Τεχνόπολης, στο Viva Kiosk

 


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.