Η νεκροτομή θα ”δείξει” τον δολοφόνο της

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 44χρονης, Eιρήνης Λαγούρη η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι σε περιοχή κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

ητέρα τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου, στην κωμόπολη Κατοχή Οινιάδων, κοντά στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος της στην παραλία Φωτμού, ανατολικά της Τριχωνίδας.

Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα και οι αρχές κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή της.Μέχρι στιγμής μυστήριο αποτελεί το πώς βρέθηκε στο σημείο, αφού υπάρχουν υποψίες ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε εκεί. Μάλιστα, τονίζουν οι αρχές ότι τα εγκαύματα που υπάρχουν στο σώμα της, «φωτογραφίζουν» την πρόθεση του δολοφόνου ή των δολοφόνων να την κάψουν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, για να μπορέσουν να εξετάσουν τις κλήσεις και τα μηνύματα. Ίσως έτσι, να οδηγηθούν σε κάποιο συμπέρασμα. Να βρουν δηλαδή με ποιον ή με ποιους μίλησε η 44χρονη, γιατί πήγε (αν πήγε μόνη της) στο συγκεκριμένο σημείο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι σύντομα θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, συγκεκριμένος άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με την 44χρονη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.