Κατολισθήσεις στην παλιά Εθνική Αθηνών-Κορίνθου από την βροχή

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα σε πολλούς δρόμους του Λεκανοπεδίου, λόγω της ισχυρής καταιγίδας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι και οι πεζοί στις μετακινήσεις τους. Επίσης η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 15 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από τα νότια προάστια και κυρίως από τις περιοχές Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Λαγονήσι και Καλύβια.

Επιπλέον από τις 10.30 λόγω κατολίσθησης η κυκλοφορία των οχημάτων στο 49ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κακιάς Σκάλας διεξάγεται εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Ακόμη λίγο μετά τις εννέα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων που είχε διακοπεί λόγω συσσώρευσης υδάτων στην οδό  Πειραιώς, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως τη Χαμοστέρνας. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα.

Επίσης αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην υπόγεια γέφυρα της  Λεωφόρου Συγγρού στο Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επιπροσθέτως για περίπου μια ώρα το πρωί έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων στη λεωφόρο Μαρκοπούλου στα Μεσόγεια στο ύψος της Πυροσβεστικής.

Ο φονικός κυκλώνας που έπληξε τη γειτονική Ιταλία έφτασε εξασθενημένος στην Ελλάδα, δίνοντας βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 8-18 βαθμούς στα βόρεια, από 10-21 βαθμούς στα κεντρικά, από 14 έως 22 βαθμούς στα νότια, από 13 έως 21 βαθμούς στα δυτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι, ωστόσο, την Πέμπτη το απόγευμα έως την Παρασκευή ένα άλλο χαμηλό θα δημιουργηθεί στην περιοχή της χώρας μας, οπότε και ενδεχομένως να δημιουργηθεί ένα ανάλογο -με μικρότερες όμως εντάσεις- καιρικό σύστημα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.