Στόχους και βήματα του ΤΑΠ παρουσίασε η υπ. Πολιτισμού

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τους άξονες στρατηγικής ανάπτυξης του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων (ΤΑΠ) παρουσίασαν σήμερα, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου και η νέα πρόεδρος του Ταμείου, Αθηνά Χατζηπέτρου, παρουσία της γενικής γραμματέως του ΥΠΠΟΑ, Μαρίας Ανδρεαδάκη- Βλαζάκη, μελών του νέου ΔΣ και άλλων.

«Είμαι ευτυχής για τη σημερινή μέρα, γιατί είναι αποτέλεσμα μιας πολύ μεγάλης προετοιμασίας, μέσα από το νέο ΔΣ του ΤΑΠ και της νέας προέδρου του. Έχουν μπει καινούργιες κατευθύνσεις του τρόπου υλοποίησης των στόχων του ΤΑΠ, η στρατηγική του οποίου έχει χαραχθεί κι έτσι μπορεί να προχωρήσει πλέον με σταθερά βήματα και αποτελεσματικότητα» δήλωσε, μεταξύ άλλων,. η κ. Κονιόρδου.

«Πιστεύουμε στο αναπτυξιακό όραμα του ΤΑΠ, με το καινούργιο ΔΣ με το οποίο έχουμε μια απόλυτη σύμπνοια κι έχουμε δουλέψει πάνω σε έναν Οδικό Χάρτη, έκφραση όχι τυχαία, καθώς ο Οδικός Χάρτης έχει στόχους αλλά και βήματα. Βήματα μικρά, αλλά σταθερά, με ορόσημα και παραδοτέα, δράσεις και υποδράσεις, για να είναι πιο εύκολη η επίτευξή του, αλλά και για να μπορούμε κι εμείς εσωτερικά να “γιορτάζουμε” το κάθε βήμα που γίνεται, να αναπτερώνεται το ηθικό μας και να πηγαίνουμε μπροστά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Χατζηπέτρου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.