O Άγγελος Διονυσίου από 10/2 στο Ρυθμό Stage

Facebook
Twitter
LinkedIn

Από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου o Ρυθμός Stage υποδέχεται τον Άγγελο Διονυσίου μαζί με την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Παμπίνα Κοντέα και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, σε ένα πρόγραμμα με πολύ κέφι και αναδρομές σε τραγούδια που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα.

Στο πρώτο μέρος, ο Άγγελος επιλέγει και ερμηνεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μεγάλες επιτυχίες του πατέρα του, Στράτου Διονυσίου. Βρέχει φωτιά, ο Παλιατζής, ο Σαλονικιός, Της γυναίκας η καρδιά και πολλά ακόμα τραγούδια που για δεκαετίες έχουν αφήσει το στίγμα τους στη νυχτερινή διασκέδαση.

Το δεύτερο μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Άγγελου Διονυσίου, αλλά και πολλά αγαπημένα παλαιότερα και νεότερα τραγούδια, μετατρέποντας τα Σάββατόβραδα στον Ρυθμό Stage σε ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι.

Μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου, τις μουσικές βραδιές ντύνει με την καθηλωτική της ερμηνεία η Παμπίνα Κοντέα που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από μουσική εκπομπή και με το ερμηνευτικό της ταλέντο απέσπασε διθυραμβικά σχόλια.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Γιώργος Παγιάτης.


Από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων

Ρυθμός Stage, Λ. Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη


Ωρα έναρξης: 22:30

Είσοδος ελεύθερη


Για πληροφορίες και κρατήσεις: Τ. 210 9750060

E-mail: info@rythmostage.gr

rythmostage@gmail.com


Ενημερωθείτε εδώ για όλο το πρόγραμμα του Ρυθμός Stage: www.rythmosstage.gr/

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.