Η Όλγα Πολίτου συνεχίζει με την «Εξομολόγηση» στο Θέατρο L.A

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Όλγα Πολίτου, είναι από τις ηθοποιούς που από μικρή ηλικία, έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο Θεατρικό σανίδι, με συνεργασίες και ρόλους,  που έχουν αφήσει εποχή. Αν και τα τελευταία χρόνια, επιλέγει να  ενσαρκώνει μικρούς ρόλους, το κοινό δεν ξεχνά τη μεγάλη της πορεία στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον  κινηματογράφο, τιμώντας την  κάθε φορά με το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, από τη Δευτέρα  12 Φεβρουαρίου, (Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20:30) ανεβαίνει  τη σκηνή του Θεάτρου L.A (Life n” Art) στο Γκάζι, με την παράσταση «Εξομολόγηση» σε σκηνοθεσία Θάνου  Σιδηρα.

Η Εξομολόγηση είναι ένα έργο εμπνευσμένο από τη Σονάτα του Σεληνόφωτος του Γιάννη Ρίτσου, γραμμένο με το προσωπικό ύφος της συγγραφέως Άννας Ματθαίου, όπου ο ποιητικός λόγος γίνεται, για χάρη της υποκριτικής τέχνης, θεατρικός λόγος.

Eδώ η συγγραφέας καινοτομεί και παρουσιάζει μ’ ενα μοναδικό τρόπο την πολυδιάστατη ύπαρξη των εποχών που πέρασαν,  ζωντανεύοντας τα σύμβολα και υπερβαίνοντας τα όρια της μοναξιάς. Οι ήρωες τής Εξομολόγησης εμφανίζονται τρισυπόστατοι. Ο ηθοποιός που δρα ως χαρακτήρας του έργου και υποδύεται ένα πρόσωπο, αποθεώνει την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη μέσα από τις αντιθέσεις της. Καταλυτικός παράγοντας ο χρόνος, που φέρνει τη φθορά, ενώ η νιότη χάνεται, το γήρας θυμάται και το φεγγάρι γίνεται εξομολογητής! Πέντε πρόσωπα σε μία σύμβαση, μία οντότητα, αλλά σε ξεχωριστές θεατρικές υποστάσεις!

Σε αυτό το σύγχρονο όσο και κλασικό έργο, όπου ο ρεαλισμός συναντά το όνειρο και την υπέρβαση, ο ποιητικός λόγος, μετασχηματισμένος σε θεατρικό, ταξιδεύει τον θεατή στον δικό του εσωτερικό κόσμο, στα δικά του ερωτηματικά και στις πιο ενδόμυχες δικές του σκέψεις!


Η παράσταση που αγαπήσατε για τα βαθιά της νοήματα συνεχίζει το θεατρικό ταξίδι της για 2η χρονιά στο L,A THEATER


ΚΕΙΜΕΝΑ: Α.ΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΘΑΝΟΥ ΣΙΔΗΡΑ


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΟΥ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ,ΑΝΝΑ ΖΗΡΔΕΛΗ,ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΥΔΡΑΙΟΣ,ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΟΥ


Κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 12 Φεβρουαρίου 2018

και ώρα 20.30

Διεύθυνση: Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 82

Τηλέφωνο: 2105789337 για κρατήσεις θέσεων

κ κιν. 6949224802

 

Τιμή εισιτηρίου:

Γενική είσοδος: 12ε

Διάρκεια: 60 λεπτά


ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β.ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ και της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.