Κερδίστε (3) Διπλές προσκλήσεις για το Live του Γιωργή Τσουρή στο «Αλικο» – Τρίτη – 13/3

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το aVecnews.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του (3) Διπλές προσκλήσεις, για το Live του Γιωργή Τσουρή, στο μουσικό χώρο «Αλικο», στην Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στις 22:00

Όροι και προϋποθέσεις του  Διαγωνισμού:

• Για να μπείτε στον Διαγωνισμό, πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ» στην σελίδα του aVecnews.gr  στο facebook.

• Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας,  θα πρέπει να γράψετε τα πλήρη και ακριβή στοιχεία σας, κάτω από τον Διαγωνισμό που σας ενδιαφέρει, να κάνετε ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ και LIKE στην ανάρτηση.

• Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης,  μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator,  η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

• Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών και κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

• Ο νικητής που για οποιοδήποτε λόγο, δεν παρευρεθεί στην παράσταση χωρίς να ενημερώσει, θα έχει κυρώσεις.

• Οι νικητές θα λαμβάνουν τις προσκλήσεις τους, μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, από το ταμείο του θεάτρου.

• Οι νικητές, θα ενημερώνονται αρχικά στο inbox. Θα  δηλώνουν αν αποδέχονται την πρόσκληση, αν όχι θα κληρώνεται άλλος διαγωνιζόμενος.

Το aVecnews.gr σας εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Μετά την επιτυχία του πρώτου LIVE, ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Γιωργής Τσουρής, επανέρχεται στο «Άλικο» για μία ακόμη, με ακόμη πιο ανεβασμένη διάθεση, πολλά αγαπημένα –του- κομμάτια και όλες τις Χρυσές Αποτυχίες!

Τραγούδια δικά του και αλλονών, κυκλοφορημένα και ακυκλοφόρητα, διασκευασμένα και αδιασκεύαστα. Διαφορετικά είδη μουσικής μπλέκονται και αποδομούν τα στερεότυπα, με πενταμελή μπάντα, συμμετοχές της τελευταίας στιγμής και πολλές εκπλήξεις…

Σατιρικός, αυτοσαρκαστικός, τρυφερός, λαμπερός και… ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟΣ.

Στο «Άλικο» τη Τρίτη 13 Μαρτιου  στις 22:00.

Κυκλοφορήστε το!


Παίζουν:

Σπύρος Λούκος: Πιάνο, πλήκτρα, μελόντικα

Γιάννης Νάτσιος: Ηλεκτρικό μπάσο

Χρήστος Ζαντιώτης: Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά

Τάσος Λούκος: Ντραμς, φωνητικά

Βασίλης Παναγιωτόπουλος: τρομπόνι


Φωτογραφίες: Γεωργία Παναγοπούλου

Αφίσα: Κατερίνα Σταματοπούλου

Εικαστική επιμέλεια: Βάλια Παπακωνσταντίνου

Βίντεο: Πάνος Ζενίδης

Σχεδιασμός Φωτισμού: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

ΑΛΙΚΟ: Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή/Τηλ.: 2103253272


ΥΓ:

Για τον Γιωργή Τσουρή, είχαμε μιλήσει και παλιότερα. Ο Γιωργής συμμετείχε σε αρκετές παραγωγές του Εθνικού θεάτρου. Πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη παράσταση  «ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ», που ολοκλήρωσε δυο κύκλους θεατρικών παραστάσεων σε δυο από τα πιο κεντρικά θέατρα της χώρας. Αυτή τη στιγμή, παίζει στη θεατρική παράσταση  «Πεερ Γκύντ», σε σκηνοθεσία  Δημήτρη  Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.