Περίεργες συμπτώσεις γυναίκας αστυνομικού στον Παπάγο…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μια περίεργη υπόθεση ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας, μετά από έναν τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο στου Παπάγου.

Σ΄αυτό τον έλεγχο ενος τζίπ επέβαιναν ένας 43χρονος και ενας νεαρός 19 ετών με πλαστές πινακίδες  ενω στην κατοχή τους βρέθηκε το όπλο γυναίκας αστυνομικού και δύο αστυνομικές ταυτότητες ανδρών που υπηρετούν στο ίδιο τμήμα με την κάτοχο του όπλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 43χρονος φαίνεται να συνδέεται ερωτικά με μια 34χρονη αστυνομικό που υπηρετεί στην Αττική. Λίγο πριν πραγματοποιηθεί ο έλεγχος στο τζιπ, φαίνεται πως με αυτό το αυτοκίνητο είχαν πάει την αστυνομικό σπίτι της.

 

Οι ταυτότητες που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο ηταν δυο αστυνομικών οπου είχαν πάρει προαγωγή και της είχαν καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα για να καταστραφούν και να πάρουν απο την υπηρεσία τους καινούργιες.

Η αστυνομικός τίθεται υπό έρευνα, για να διαπιστωθεί κατά πόσο ήξερε πως ο φίλος της εμπλέκεται σε πλαστογραφίες και υπεξαίρεση χρημάτων, αλλά και για το όπλο που βρέθηκε στα χέρια του.

Εναντίον της αστυνομικού σχηματίστηκε αυτόφωρη δικογραφία, όπως και για τους 2 άνδρες.
Το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

«Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος 34χρονης αστυνομικού, η οποία υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής και δύο ημεδαπών ιδιωτών, ηλικίας 43 και 19 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα οι δύο ιδιώτες προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, γιατί κατά την διάρκεια ελέγχου σε όχημα που επέβαιναν διαπιστώθηκε πως αυτό έφερε καταφανώς πλαστές πινακίδες.

Επιπλέον στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τσαντάκι που περιείχε δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της Ελληνικής Αστυνομίας, μικροποσότητα ναρκωτικών και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού, με την οποία ο ένας ιδιώτης φέρεται να διατηρεί προσωπικές σχέσεις.

Όπως διακριβώθηκε τα δελτία ταυτότητας είχαν περιέλθει, μέσω της υπηρεσιακής οδού, στην κατοχή της αστυνομικού για καταστροφή, χωρίς όμως η ίδια να προχωρήσει στην προβλεπόμενη διαδικασία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας όσον αφορά στην αστυνομικό και τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών, για τους δύο ιδιώτες.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται ήδη η διαδικασία στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.