Τρόμος τα ξημερώματα στην Κηφισιά…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο απροχώρητο οι ληστείες και οι δολοφονικές επιθέσεις μέσα στα σπίτια μας,στο δρόμο σε καταστήματα.Τα ξημερώματα ληστές εισέβαλαν στο σπίτι  επιχειρηματία στην Κηφισιά τον πυροβόλησαν δύο φορές στην πλάτη παρουσία των παιδιών του. Το θύμα είναι 52 ετών  μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο – Οι πυροβολισμοί σήμαναν συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Ξημερώματα λίγα λεπτά μετά τις πέντε εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία οι ληστές αιφνιδιάζοντας μέσα στον ύπνο τους τη σύζυγο και δύο παιδιά του.

Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία  ο ένας από τους δράστες δεν δίστασε να χτυπήσει στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου τον άτυχο 52χρονο και στη συνέχεια να τον πυροβολήσει δυο φορές σχεδόν εξ επαφής. Γεγονός που μαρτυρά ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν.

Εν τω μεταξύ η ηλικιωμένη γυναίκα που μέσα στο σπίτι της στην Σαλαμίνα αιφνιδιάστηκε απο τους ληστές που την χτύπησαν τόσο βίαια για να την ληστέψουν,χαροπαλεύει στο Θριάσιο νοσοκομείο που την μετέφεραν οι γείτονες.

Στην Πάτρα ηλικιωμένος  έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που  τον ληστεύανε δίπλα απο το ΑΤΜ που είχε εισπράξει την σύνταξή του.Τον επανέφεραν στη ζωή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε αλλά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.