Aντίο Βαγγέλη Παυλίδη…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά λύπης ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωϊ (ξημέρωμα Ανάστασης)  χάσαμε τον αγαπημένο μας Βαγγέλη Παυλίδη. Η πολιτική κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 10/04 στις 15.00 στον Άγιο Δημήτριο (“παλαιό νεκροταφείο”) στην πόλη της Ρόδου.

Η Νόμη και ο Σάββας.

Μ΄αυτή την σεμνή και απέριττη ανακοίνωση στο διαδίκτυο έγινε γνωστό οτι ο σκιτσογράφος Βαγγέλης Παυλίδης  ταξιδεύει προς την Αχερουσία.

Οι μνήμες γιά οσους συναδέλφους τον συνάντησαν  στις εφημερίδες που συνεργάσθηκε  ιδιαίτερα στο ”Βήμα” ομιλούν για εναν ανθρωπο βαθειά προβληματισμένο ανυπάκουο πνεύμα αλλά και εναν σκιτσογράφο που με το φλεγματικό του χιούμορ στηλίτευε τα κακώς κείμενα χωρίς σημαδεύει ανθρώπινες ζωές.  

Ο γνωστός σκιτσογράφος έφυγε σε ηλικία 74 χρονών.Ηταν  ιδιαίτερα γνωστός στο αναγνωστικό κοινό από την πολύχρονη συνεργασία του με την εφημερίδα «Βήμα» και άλλες αθηναϊκές εφημερίδες.

Είχε επίσης έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό επίπεδο στο νησί της Ρόδου, όπου στο παρελθόν είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, ενώ τη δεκαετία του 1970 είχε διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.