Αφήστε τα συλλυπητήρια και αλλάξτε τους Νόμους…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εδωσε την μάχη και την έχασε.Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή – Πέθανε στο νοσοκομείο  19 ημέρες έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα από το όπλο των δραστών – Οι δύο ληστές είχαν εισβάλει στο σπίτι του στην Κηφισιά και τον πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης μετά από μια σοβαρή επιπλοκή στην υγεία του τα τελευταία 24ωρα δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή στις 11:50. Αν και η υγεία του είχε σταθεροποιηθεί και έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από τους δύο ληστές, τελικά δεν τα κατάφερε. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε δυο πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια ληστείας.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Μετά από 19 μέρες άνισης μάχης στην ΜΕΘ του νοσοκομείου ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης. Η διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του». Ο άτυχος επιχειρηματίας ξημερώματα Μεγάλης Δευτέρας 2/4/2018 και ενώ κοιμόταν στο σπίτι του με τη σύζυγό του άκουσε θορύβους και πήγε να ελέγξει. Δυστυχώς δυο κουκουλοφόροι ληστές είχαν εισβάλει στο σπίτι της οικογένειας. Όταν ο 52χρονος άνοιξε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο ληστές.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης προσπάθησε να αντισταθεί, πάλεψε με τον έναν από τους δύο όμως ο δεύτερος δεν δίστασε να σηκώσει το πιστόλι και να τον πυροβολήσει εν ψυχρώ σχεδόν εξ επαφής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.