Προσοχή χωρίς Μετρό σήμερα.Απεργία εργαζομένων.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό της Αθήνας, καθώς έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία στο μετρό . Την απεργία προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), το οποίο καταγγέλλει την έλλειψη προσωπικού, ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών.

«Στην τραγική κατάσταση που έχει δηµιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού και από την έλλειψη ανταλλακτικών και αναλώσιµων υλικών έρχεται να προστεθεί η αχαρακτήριστη συµπεριφορά της διοίκησης που απρόσκοπτα αρνείται να συζητήσει µε την πλειοψηφία των εργαζοµένων προτιµώντας να συνδιαλέγεται υπογείως µε κοµµατικά προσκείµενους και υποτακτικούς», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο.

Μεταξύ άλλων επισημαίνει πως «θα σταθούµε απέναντι σε οποιοδήποτε µέλος του κατεστηµένου που προάγει και αναδεικνύει τα παιδιά του κοµµατικού σωλήνα, µε µοναδικό προσόν τους την κοµµατική υποταγή,που χρησιµοποιούν ακόµα και µαφιόζικες πρακτικές προσπαθώντας να τραµπουκίσουν οποιονδήποτε εργαζόµενο έχει αντίθετη άποψη ή θίγει τα συµφέροντα τους».

Σημειώνεται ότι, τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κινούνται κανονικά.

Η απεργία στο Μετρό θα προκαλέσει προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς αναμένεται να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς δρόμους τις ώρες αιχμής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.