Ακούστε το νέο τραγούδι της Άννας Μπουρμά από τη Heaven Music

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

επιμέλεια Λαμπριάνα Κυριακού

Τραγούδι βγαλμένο από τη δική της ψυχοσύνθεση, τις δικές της επιρροές και κοσμοθεωρίες. Η Άννα Μπουρμά, υπάγεται στους  καλλιτέχνες  που δεν μπορούν να ενταχθούν  σε κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής, η Άννα Μπουρμά είναι μια κατηγορία από μόνη της, αφού πάντοτε φροντίζει μετά από μακρόχρονη μελέτη, να μας παρουσιάζει πρωτότυπες δουλειές.

Μετά τη δίχρονη  επιτυχία του project «Τα 5 Στοιχεία» η αγαπημένη ερμηνεύτρια, επιστρέφει δισκογραφικά, με ένα νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Heaven Music και φέρει τον τίτλο, «Η Τέταρτη Εποχή». Μέχρι στιγμής, κυκλοφόρησε σε video clip το νέο της τραγούδι, «Νομίζεις πως μιλάς» σε μουσική και στίχους της ίδιας.

“Αυτό το τραγούδι, μας εκμυστηρεύεται, το έγραψα με σκοπό να  μιλήσω για την εικονική πραγματικότητα και τις αλλοιώσεις που μπορεί να φέρει στην ζωή μας. Σε μια εποχή που όλα δόθηκαν απλόχερα χωρίς αντίκρισμα, η ανθρωπότητα μπήκε στην παγίδα του επίπλαστου και παγιδευτικέ.

Μεγάλες ομάδες ανθρώπων πίστεψαν έστω για λίγο στο όνειρο, κάποιοι ξέφυγαν, άλλοι είναι ακόμη εκεί, εγκλωβισμένοι και περιστρέφονται στο ίδιο σημείο.

Υπάρχει όμως ελπίδα να ξεφύγουν ? Ναι υπάρχει,  συνειδητοποιώντας το ψεύτικο, το εικονικό, το επίπλαστο, και διεκδικώντας το αληθινό.

Η πραγματικότητα είσαι εσύ,  όλα τα άλλα είναι απλός μια ψευδαίσθηση.”

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, επίκαιρο και συμβολικό τραγούδι  που από το πρώτο άκουσμα καθώς και από την πρώτη θέαση σε καθηλώνει και σου περνάει ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα, αυτό της εικονικής πραγματικότητας.

Μοναδικές τεχνικές ήχων με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα πολύ χαμηλά μπάσα,  μας δίνουν την αίσθηση της βοής του σεισμού ή το σκάσιμο του καταρράκτη αυτό φέρει ως ψυχικό αποτέλεσμα την ηρεμία και την συνειδητοποίηση μιας και είναι οικία στο υποσυνείδητο  και να μας επαναφέρουν στην φύση.

Όλη η αισθητική στηρίχτηκε στο Art Video Game με την χρήση του εντυπωσιακού 3D Animations και η χορογραφία είναι επηρεασμένη από την μοναδική τεχνική του Mapping Dance, πράγμα που γίνεται για πρώτη φορά σε Videoclip.

Τα Digital Effects που κυριαρχούν στο κλιπ είναι επηρεασμένα από τους σχηματισμούς των αστερισμών.

Τέλος το βίντεο τελειώνει συμβολικά με ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά και επιστημονικά έργα ”ο Άνθρωπος του Βιτρούβιου” του Λεονάρντο Νταβίντσι.

Το νέο single «Νομίζεις πως μιλάς» κυκλοφορεί από την Heaven Music.


Απολαύστε το νέο single «Νομίζεις πως μιλάς»

{youtube}OWFWHEHuwkw{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.