Καμμένος : Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος δήλωσε οτι :’κ. Καμμένος ότι μετα την ενημέρωση που είχε με τον κ. Κοτζιά εκτιμά ότι πολύ δύσκολα ο λαός των Σκοπιών θα εκπληρώσεί όλα τα προαπαιτούμενα και ειδικά το δημοψήφισμα, και ο ίδιος δήλωσ όι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία.

Την πρόθεση του να ενισχύσει το μηχανισμό του κόμματος εν’ όψει των συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων ,ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος στην έκτακτη συνέντευξη του.

Όπως γνωστοποίησε τη θέση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει ο Θ. Τουσουνίδης, ενώ η έως τώρα εκπρόσωπος, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναλαμβάνει τον ρόλο συντονίστριας για τις περιφερειακές, τοπικές εκλογές καθώς και για τις ευρωεκλογές. Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ότι το Σκοπιανό δεν θα προκαλέσει πρόωρες εκλογές.

Για το Σκοπιανό, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αν υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις των Σκοπιανών και ειδικά δημοψήφισμα , τότε πριν έρθει για κύρωση η συμφωνία στη Βουλή, θα πρέπει να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να αλλάξει την απόφαση του 92.

Αίσθηση προκάλεσε ότι κ. Καμμένος δήλωσε ότι μετα την ενημέρωση που είχε από τον κ. Κοτζιά εκτιμά ότι πολύ δύσκολα ο λαός των Σκοπιών θα εκπληρώσεί όλα τα προαπαιτούμενα και ειδικά θα ψηφίσει υπέρ στο δημοψήφισμα, και ο ίδιος δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία, καλώντας τα άλλα κόμματα και ειδικά τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη στάση της.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.