Στην Θεσσαλονίκη οι Ελληνες στρατιωτικοί μας…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε λίγα λεπτά 3 τα ξημερώματα  οι Έλληνες στρατιωτικοί  θα προσγειωθούν στην Θεσσαλονίκη .Στο Πρωθυπουργικό αεροσκάφος τον Αγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη συνοδεύουν  ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ.Κατρούγκαλος και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ κ.Κωνσταντίνος Φλώρος. Στην Θεσσαλονίκη,  θα τους υποδεχτούν ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.
Ξημερώματα Δεκαπενταύγουστου αναμένονται στην Ελλάδα – Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου 2018 – Συνελήφθησαν στις Καστανιές Έβρου, όταν πάτησαν σε τουρκικό έδαφος Την πρώτη φωτογραφία των Αγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη -μετά την 5μηνη περιπέτειά τους στις φυλακές της Τουρκίας- ανάρτησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο Twitter.

«Σε λίγο Θεσσαλονίκη. Μεγάλη χαρά,μεγάλη επιτυχία. Αποτέλεσμα συστηματικής διπλωματικής προσπάθειας και κινητοποίησης της πολιτείας,των πολιτικών δυνάμεων,με τις ευχές όλων των Ελλήνων. Νέες προοπτικές για ενίσχυση της φιλίας,της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή», έγραψε ο κ. Κατρούγκαλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.