Συγκίνηση στην υποδοχή των Ελλήνων στρατιωτικών…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Καλημέρα ,Χρόνια Πολλά.Η γιορτινή ατμόσφαιρα στην ιδιαίτερη πατρίδα των δυο στρατιωτικών έχει ξεκινήσει απο τα ξημερώματα.Ετοιμασίες για να υποδεχθούν τα δύο παιδιά όλων των Ελλήνων. Συγκίνηση στο αεροδρόμιο αλλά και σεβασμός στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που σ΄ολο το διάστημα που ήταν κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας επέδειξαν ήθος ,αξιοπρέπεια και υψηλό φρόνημα.

Ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης αφου πέρασαν απο το στρατιωτικό άγημα συνομίλησαν με τον υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας κ.Πάνο Καμμένο και έπεσαν στην αγκαλιά των γονιών τους.

«Νιώθω ανακούφιση, συγκίνηση, χαρά» δήλωσε ο κ. Μητρετώδης, ευχαριστώντας τον κόσμο, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, την εκκλησία και τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον τους, για τη συμβολή τους στο αίσιο τέλος της περιπέτειας. 

Μιλώντας για τον Άγγελο Μητρετώδη, αλλά και τον Δημήτρη Κούκλατζη, ο πατέρας του ανθυπολοχαγού υπογράμμισε ότι όλο αυτό το διάστημα επέδειξαν ήθος, αξιοπρέπεια και υψηλό φρόνιμα. 

Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα, εξήγησε ο Νικόλαος Μητρετώδης, δεδομένου ότι βρισκόμασταν σε αβεβαιότητα και στο σκοτάδι για κάθε ενέργεια… Αυτές οι στιγμές (της απελευθέρωσης) ήταν στιγμές συγκίνησης και χαράς.

«Δεν περίμενα απελευθέρωση, αλλά είχα κρυφή ελπίδα ότι η Παναγία η Ελευθερώτρια θα κάνει το θαύμα της. Πήγαμε στην Παναγία τη Σουμελά και ζητήσαμε να κάνει το θαύμα της και αυτό έγινε» είπε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.