Στο Θησείο θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2019.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Όπως αναφέρθηκε στη σημερινή -μηνιαία ραδιοφωνική εκπομπή του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, στον Αθήνα 9.84, «οικοδεσπότης» της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα υποδεχθεί στη σκηνή τον δήμαρχο για το μήνυμα υποδοχής του καινούργιου χρόνου.

Αρκετά λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου, οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων, με συνοδεία ξυλοπόδαρων, δίνουν το σύνθημα για την έναρξη του εορταστικού προγράμματος. Ακολούθως, η σκηνοθέτιδα Φρόσω Λύτρα υπόσχεται να γίνουμε «Άγγελοι στην πόλη», μέσα από ένα εντυπωσιακό χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από την επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους, τον υπέροχο αυτό ύμνο στην αγάπη. Στη συνέχεια, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη, υπόσχεται να μας ταξιδέψει με υπέροχες μελωδίες και την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της, έως τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει.

 

Μετά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, στη σκηνή θα ανέβουν η τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης. Μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, το λαϊκό και το έντεχνο, το φρέσκο και το κλασικό! Ακολούθως τη σκυτάλη της διασκέδασης λαμβάνει ο En Lefko 87.7 και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάρης Βαρζαμπετιάν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.