Βελτίωση του Καιρού απο την Τρίτη…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ισχυροί άνεμοι ,χιονοπτώσεις ,εγκλωβισμοί  και ξερίζωμα δένδρων  στην Αττική.Χιονισμένη και η Βόρεια Ελλάδα,Ενώ η κακοκαιρία και ο χιονιάς άρχισε να κατεβαίνει προς τα νότια και από το πρωί χιονίζει σε Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα ενώ στη Φλώρινα ο υδράργυρος έφτασε τους -6.

Χαρακτηριστικό της Ωκεανίδας εκτός του κρύου και των χιονοπτώσεων, οι θυελλώδεις άνεμοι, οι οποίο έφτασαν σε ταχύτητα ακόμη και τα 140 χλμ την ώρα. Συγκεκριμένα ριπές ανέμου άνω των 140 χιλιομέτρων την ώρα έχουν καταγράψει οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr στο Αιγαίο μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ακόμη και σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές καταγράφηκαν ριπές άνω των 100 χλμ/ώρα. Σύμφωνα με το ΕΑΑ/meteo, το ρεκόρ έως το απόγευμα του Σαββάτου κατείχε η Παξιμάδα Καρύστου με ανέμους 142 χλμ/ώρα και ακολουθούσαν η Σαμοθράκη (121 χλμ/ώρα), ο Ρωμανός Πάτρας (119 χλμ/ώρα), η Πορταριά Μαγνησίας (119 χλμ/ώρα), η Μακρινίτσα Μαγνησίας (109 χλμ/ώρα), η Πεντέλη (105 χλμ/ώρα) και η Λευκάδα (103 χλμ.ώρα).

Εντωμεταξύ, συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία και στην Πυροσβεστική για εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Πάρνηθα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ ένα αυτοκίνητο έχει βγει εκτός δρόμου, έχει πέσει σε κάποιο χαντάκι και έχει εγκλωβιστεί, στην περιοχή Φλαμπούρι στην Πάρνηθα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τροχαία πρόκειται για δύο οικογένειες.

Στην Κεφαλονιά αε εξέλιξη  απεγκλωβισμός δυο ατόμων που βρίσκονται με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στον Αίνο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τα δύο άτομα έχουν εγκλωβιστεί εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης.Σταδιακά η βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τρίτη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.