Το προφίλ του πέφτουλα στο facebook που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής

Facebook
Twitter
LinkedIn

Όλες σας έχετε αποδεχθεί αίτημα φιλίας από άγνωστο άνδρα ανεξαρτήτου ηλικίας. Είτε γιατί είναι ωραίος, είτε γιατί έχετε κάποιο κοινό γνωστό, είτε γιατί τους αποδέχεστε όλους γιατί δεν σας νοιάζει ποιος αλωνίζει στο προφίλ σας.

Ποιος είναι όμως αυτός ο τύπος, που σπάνια στο προφίλ του μπορείς να  βρεις πληροφορίες που αφορούν, είτε την προσωπική του ζωή, είτε την καθημερινότητα του;   Σίγουρα, αυτό το αίτημα φιλίας, έχει κάποιο σκοπό, που τις περισσότερες φορές δεν είναι για καλό.

Είναι μέσα στους κινδύνους  που καραδοκούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, απ όλες τις γυναίκες κάθε κοινωνικής μόρφωσης και κυρίως ηλικίας.

Αυτό το προφίλ άνδρα που ερωτοτροπεί στο Facebook, έχει να κάνει με δυο τύπους ανδρών. Πρώτον, είναι  ο τύπος που είναι δεσμευμένος, αλλά θέλει να  «ερωτοτροπεί» και με άλλες εκατό και δεύτερον είναι ο τύπος που δεν μπορεί να στεριώσει με γυναίκα, γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πόσο γελοίος είναι και όλες των απορρίπτουν. (Άσε που αποκαλεί συχνά – πυκνά τις γυναίκες σκάρτες).

Είναι οι άνδρες, που δεν το κάνουν γιατί έχουν την ανάγκη να νιώσουν αρσενικά και κυνηγοί, αλλά γιατί είναι αυτοί που δεν βλέπουν την γυναίκα ως οντότητα αλλά ως σκεύος ηδονής. Είναι ο άνδρας ο ανήθικος, που δεν σέβεται ούτε τον κολλητό του..  Είναι αυτός που θέλει να ικανοποιήσει για μια στιγμή τις φαντασιώσεις του.

Το φλερτ σαφώς δεν έβλαψε κανέναν… αλλά να ξέρετε κορίτσια κανένας από αυτούς δεν είναι το καλό παιδάκι.. Την ώρα που φλερτάρει εσένα, την πέφτει και στην κολλητή σου…


Ας πάμε να δούμε το προφίλ του πέφτουλα άνδρα, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

με το που θα αποδεχθείτε το αίτημα φιλίας του, θα αρχίσει τα likes στις φωτογραφίες του ΠΡΟΦΙΛ  σου.

Μετά θα σου γράψει στο τσατ, «γεια σου κούκλα, ενοχλώ;»

Σε ρωτάει αν είσαι παντρεμένη ή αν έχεις σχέση.

Είναι ευγενικός, και θα έχει την οικειότητα ενός φίλου και μονίμως θα σου κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις.

Θα σου ζητήσει, να πάτε για καφέ και ποτό.

Αν δεν είναι την ίδια μέρα, την επόμενη θα επιχειρήσει να σου κάνει κλήση στο messenger, γιατί θέλει ν΄ακούσει την φωνή σου.

Θα σου τονίζει ότι τον θέλουν πολλές και ότι θέλουν να κάνουν σεξ μαζί του και πως έχει πλούσια προσόντα.

Αν τσιμπήσεις θα σου στείλει φωτογραφία με τα πλούσια προσόντα του.


Κορίτσια μου, μην δώσετε τηλέφωνο, μην διανοηθείτε σε βίντεο κλήση να ενδώσετε στις ορέξεις τους.  Είναι οι τύποι που βγάζουν με ντουντούκα ότι κάνουν.

Όσο ΜΟΝΕΣ και να είστε, ο τύπος αυτός δεν θα είναι ποτέ καλή παρέα.

Όσο ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ και να είστε, ο τύπος αυτός δεν θα σας ελευθερώσει.

Όσο ανάγκη και να έχετε ερωτικής επαφής, ο τύπος αυτός την επόμενη μέρα, θα λέει στους φίλους του, τι ακριβώς έκανε το βράδυ μαζί σας.

Όταν αποδεχθείς αυτόν τον ένα, θα προσέξεις ότι,  εντός των ημερών θα έχεις συνεχόμενα αιτήματα φιλίας από  χαρακτήρες, που  ακολουθούν  αυτήν την στρατηγική “επικοινωνίας”.

Προσοχή κορίτσια, ο LAKYS ξέρει καλά τ΄αγόρια…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.