Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέτυ Μπαζιάνα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στις 20 Απριλίου συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής και 52 χρόνια από το απριλιανό πραξικόπημα. Η σύντροφος του πρωθυπουργού έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα με άκρως ηχηρό συμβολισμό.  

 

Η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Η Μπέτυ Μπαζιανα κάθισε στο ακροατήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία της δίκης που βρίσκεται στη φάση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης, οδεύοντας προς την ολοκλήρωσή τους.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού παρακολούθησε τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, στα διαλλείματα της οποίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνομίλησε  με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ. «Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας» φέρεται να του είπε η Μπέτυ Μπαζιανα και του ευχήθηκε καλή δύναμη.


Η Μάγδα Φύσσα, έφτασε στην αίθουσα στις δέκα το πρωί. Η Μπέτυ Μπαζιάνα αγκάλιασε και φίλησε τη Μαγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, της ευχήθηκε κουράγιο και της είπε ότι θεωρεί ιδιαιτέρα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης.

Η Μάγδα Φύσσα ζήτησε από την Μπέτυ Μπαζιάνα να επισκεφθεί την τουαλέτα η οποία είναι χαλασμένη και να μεσολαβήσει ώστε να επισκευαστεί ο χώρος, αφού φιλοξενεί μεγάλες και σημαντικές υποθέσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.