Νεκρός εικονολήπτης απο σαιτοπόλεμο…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tραγωδία ανήμερα του Πάσχα στην Καλαμάτα. Νεκρός στον σαϊτοπόλεμο ο 53χρονος εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης. Κατέγραψε το θάνατό του σε ένα σοκαριστικό video.

Έρευνα για να εντοπιστούν τα άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό.Η Μεσσηνία θρηνεί για το θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδψρακάκη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, ενός εθίμου 150 ετών που φέτος κόστιζε τη ζωή ενός πατέρα δυο παιδιών.

Ο άτυχος Κώστας Θεοδωρακάκης κάλυπτε το έθιμο όταν σαΐτα έφυγε προς το πλήθος και καρφώθηκε στο κεφάλι του, σκοτώνοντάς τον. Ο 53χρονος εικονολήπτης ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών. Ήταν ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός» και του site Messinia News.  Ήταν περίπου 25 χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του σαΐτοπόλεμου στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα. Ο 53χρονος εικονολήπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά δυστυχώς εκεί οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατό του.

Στην περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες άνθρωποι για να παρακολουθήσουν το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.