
Το Ποτάμι χωρίς τον Σταυρο Θεοδωράκη…
Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του «Ποταμιού» εισηγήθηκε να μην κατέβει το κόμμα του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Για να παρέχουμε τις καλύτερες εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του «Ποταμιού» εισηγήθηκε να μην κατέβει το κόμμα του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Ο Δαυίδ Ναχμίας, ο συνθέτης που τα τελευταία χρόνια, ύστερα από συστηματική μελέτη, ξαναέφερε στην επιφάνεια και αναβίωσε όλα τα μουσικά χρυσά δημιουργήματα του τόπου
Το ElaiΩnas Festival, είναι μία πλατφόρμα διάδρασης τεχνών και επιστημών µε χαρακτήρα επιμορφωτικό, εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό που προσφέρει στο αθηναϊκό κοινό κάθε χρόνο, από την
Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν και οι κρατούμενοι στις φυλακές εφ΄όσον πληρούν τις προϋποθέσεις… Στο Κατάστημα Κράτησης ΚορυδαλλούΕγγεγραμμένοι είναι 33 κρατούμενοι, εκ των οποίων ψήφισαν