1η ΗΜΕΡΙΔΑ «H Σύγχρονη Αισθητική Ιατρική στα Βαλκάνια»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η Διαβαλκανική Εταιρεία Αισθητικής Ιατρικής  που ιδρύθηκε το 2018 και εγκρίθηκε από επίσημους φορείς το 2019 με έδρα την Αθήνα, διοργανώνει την πρώτη Επιστημονική της Ημερίδα στο Συνεδριακό Κέντρο «Καμίνι», Χρήστου Καψάλη 12, Γαλάτσι – Αττικής στις 22 Ιουνίου 2019 ημέρα Σάββατο με τίτλο «Η Σύγχρονη Αισθητική Ιατρική στα Βαλκάνια».

 

Απευθύνεται σε συναδέλφους ιατρούς, οδοντιάτρους, σε πάσης φύσεως λειτουργούς υγείας, αλλά και στο ευρύ κοινό με απλουστευμένες διαλέξεις. Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο Καθηγητής Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. κος Τρουπής Γεώργιος. Παρών θα είναι, επίσης, ο παγκοσμίου φήμης Καθηγητής Προσθετικής και Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σόφιας Andon Filtchev, ο οποίος θα αναπτύξει θέματα Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Ώρα έναρξης είναι 9.30 π.μ. και περάτωσης 16.30. Ενδιάμεσα θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα και καφές. Η είσοδος και η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Σε όσους δε παραστούν, θα χορηγηθεί σχετικό πιστοποιητικό.  Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, ώστε να λυθούν τυχόν απορίες που αφορούν στα θέματα  Αισθητικής Ιατρικής.


Για την εταιρεία

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης Παπαποστόλου Κώστας Βλαστός

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.