Kώστας Αρβανίτης: Ας μας εξηγήσει η κυρία Μιχαηλίδη πως ονομάζεται η νόσος…

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Ας μας ενημερώσει η κυρία Μιχαηλίδου πώς ονομάζεται η νόσος, ποια τα συμπτώματα και αν αντιμετωπίζεται με κάποιο ταξίδι στη Μακρόνησο, με έναν βασανισμό ή μια εικονική εκτέλεση” έγραψε στην ιστοσέλιδα του στο facebook o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

“Η ιστορία έχει τις οπτικές της. Δεν αντέχει όμως την αλλοίωσή της” σχολιάζει ο  ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, για την προκλητική τοποθέτηση της νέας υφυπουργού Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, και τονίζει ότι “τη δικτατορία τη θρηνούν ως δικό τους πρόσωπο οι φιλοχουντικοί. Οι άνθρωποι που την ευαγγελίζονται και ελπίζουν στην επαναφορά της, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους «επικίνδυνους κομμουνιστάς»”.

“Ας μας ενημερώσει η κυρία Μιχαηλίδου πώς ονομάζεται η νόσος, ποια τα συμπτώματα και αν αντιμετωπίζεται με κάποιο ταξίδι στη Μακρόνησο, με έναν βασανισμό ή μια εικονική εκτέλεση” έγραψε στην ιστοσέλιδα του στο facebook o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι, η τωρινή υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη μιλώντας για τον αντιδικτατορικό αγώνα είχε πει: «Ενα κομμάτι που με ανησυχεί και με προβληματίζει είναι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα, η οποία ουσιαστικά έγινε επειδή δεν έγινε ο αγώνας όταν έπρεπε να γίνει». (!;)

«Παίρνει διαστάσεις υπερβολής», τονίζει στη συνέχεια η ήδη από τότε σύμβουλος του Κυρ. Μητσοτάκη, και στη συνέχεια …προσπαθεί να εξηγήσει: «Το δεύτερο που με προβληματίζει έχει σχέση με την μεταροπή σε βαθιά ψυχική νόσο, η οποία φοβάμαι ότι είναι μια μετατροπή σε μια συλλογική ψυχική νόσο».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.