Κερδίστε το παιδικό βιβλίο: «Ο Τζορτζ και το μυστικό κλειδί για το σύμπαν ” του Στίβεν Χόκινγκ | Εκδόσεις ANUBIS

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το aVecnews.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του, αντίτυπα από το πρώτο βιβλίο της σειράς παιδικών βιβλίων «GEORGE SERIES» του μεγάλου θεωρητικού φυσικού και κοσμολόγου STEPHEN HAWKING και της κόρης του LUCY HAWKING. Η σειρά κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ANUBIS.  Μπες στην Κλήρωση ΕΔΩ (FACEBOOK)

«Ο ΤΖΟΡΤΖ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ»

Το πρώτο βιβλίο της σειράς μόλις πήρε τη θέση του στα ράφια… και ακολουθούν τα άλλα πέντε.

Όροι και προϋποθέσεις του  Διαγωνισμού:

• Για να μπείτε στον Διαγωνισμό, πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ» στην σελίδα του aVecnews.gr  στο facebook.

• Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας,  θα πρέπει να γράψετε τα πλήρη και ακριβή στοιχεία σας, κάτω από τον Διαγωνισμό που σας ενδιαφέρει, να κάνετε ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ και LIKE στην ανάρτηση.

• Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης,  μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator,  η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

• Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών και κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

• Οι νικητές, θα ενημερώνονται αρχικά στο inbox. Θα  δηλώνουν αν αποδέχονται την πρόσκληση, αν όχι θα κληρώνεται άλλος διαγωνιζόμενος.

Το aVecnews.gr σας εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Όταν το γουρουνάκι του Τζορτζ το σκάει και περνάει στον διπλανό κήπο, ο Τζορτζ γνωρίζει τους καινούριους του γείτονες: τη συνομήλική του Άνι και τον επιστήμονα πατέρα της, τον Έρικ.

Ο Έρικ έχει εφεύρει τον Κόσμο, το πιο έξυπνο (αν και λίγο ψηλομύτικο) κομπιούτερ στη Γη, που μπορεί να μεταφέρει τον καθέναν σε οποιοδήποτε σημείο στο σύμπαν. Έτσι, από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Τζορτζ θα βρεθεί να ταξιδεύει από πλανήτη σε πλανήτη στη ράχη ενός κομήτη, να περνά μέσα από μια βροχή αστεροειδών και να γλιτώνει την τελευταία στιγμή από μια μαύρη τρύπα!

Mια αστεία, συναρπαστική περιπέτεια με πλούσια, ζωντανή εικονογράφηση!

Η LUCY HAWKING ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Η ιδέα για το “Ο Τζορτζ και το Μυστικό Κλειδί για το Σύμπαν” γεννήθηκε σε ένα πάρτι γενεθλίων του γιου μου, όταν ένα αγόρι ρώτησε τον πατέρα μου τι θα του συνέβαινε, αν έπεφτε σε μια μαύρη τρύπα! Το θεωρήσαμε σπουδαία ερώτηση, έτσι, αποφασίσαμε να γράψουμε μαζί μια ιστορία για ένα αγόρι που σώζει κάποιον που έπαθε ακριβώς αυτό! Αυτή είναι μια περιπέτεια φαντασίας – υπάρχει μέχρι και κακός στην υπόθεση! Μόνο που τα επιστημονικά στοιχεία που αναφέρονται είναι αληθινά, και έτσι η διασκέδαση συνδυάζεται με τη γνώση. Μάλιστα, στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε ακόμη και μια συνταγή για το πώς να φτιάξετε μια μαύρη τρύπα, γραμμένη ειδικά από τον μπαμπά μου!»


ΕΓΡΑΨΑΝ για το βιβλίο:

«Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσει το ενδιαφέρον του νεαρού αναγνώστη για την επιστήμη… πέρα από το να τη βάλει στην καρδιά ενός παιδικού βιβλίου ένας από τους μεγαλύτερους θεωρητικούς φυσικούς στον κόσμο; Μια διασκεδαστική εισαγωγή για παιδιά στο “Χρονικό του Χρόνου”.»

– PUBLISHERS WEEKLY

«Πρόκειται όντως για ένα ιδιαίτερα σημαντικό βιβλίο και είμαι αρκετά βέβαιος πως τα παιδιά που θα το διαβάσουν θα αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σε άλλα παρόμοια βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης. Γιατί, όπως τόσο χαρακτηριστικά υποστηρίζει εδώ και μερικά χρόνια η Ένωση Ελλήνων Φυσικών: “Η Φυσική Μαγεύει”. Και το βιβλίο αυτό έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα να μαγέψει τον όποιον νεαρό αναγνώστη το πάρει στα χέρια του.»

– Δρ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, αστροφυσικός, επ. Διευθυντής Ευγενίδειου Πλανηταρίου

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.