«Το κόψε-κόψε» : Πρόγραμμα συζητήσεων στο Θέατρο Μπιπ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To σκηνοθετικό του ντεμπούτο του κάνει ο Παναγιώτης Γεωργούλας, ανεβάζοντας για πρώτη φορά «Το κόψε-κόψε» του Θανάση Τριαρίδη στη θεατρική σκηνή, μέσα από μία παράσταση διαδραστική και επηρεασμένη από την πολυμεσική εποχή, στην οποία ζούμε. Τα σύγχρονα μέσα της παράστασης δεν έρχονται να επισκιάσουν την αφήγηση, αλλά αντιθέτως να πριμοδοτήσουν τον καταγγελτικό λόγο του συγγραφέα.

Μέσα στις έξι παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο ΜΠΙΠ, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την σκέψη και των ίδιων των συντελεστών καθώς θα πραγματοποιηθούν τρεις συζητήσεις που θα συντονίσει ο συγγραφέας, με καλεσμένους, πάνω σε διαφορετικές θεματικές, αφορμισμένες πάντα από το έργο

Τις συζητήσεις θα συντονίζει ο ίδιος, ο συγγραφέας Θανάσης Τριαρίδης και θα λαμβάνουν χώρα στο θέατρο μετά την παράσταση.

Η παράσταση ξεκινάει στις 19:00 και τελειώνει στις 20:00, λίγα λεπτά αργότερα, θα ξεκινήσουν και οι τρεις συζητήσεις.


Περισσότερα για την παράσταση: «Το Κόψε-Κόψε» του Θανάση Τριαρίδη για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο ΜΠΙΠ



Πρόγραμμα συζητήσεων:

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019

Θέμα: «Η διαμόρφωση του αιτήματος για εθνικό ποίημα και εθνική ποίηση και η αγωνία της έκκεντρης απάντησης»: Μια συζήτηση του καθηγητή φιλολογίας της Οξφόρδης Δημήτρη Παπανικολάου και του Θανάση Τριαρίδη.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Θέμα: «Μπορούμε να θίγουμε τα  “ιερά και όσια” του άλλου;». Μια συζήτηση με τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Ηλία Μαγκλίνη με τον Θανάση Τριαριδη.

Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019

Θέμα: «Υπάρχουν δίκαιοι ύμνοι;» Μια συζήτηση των νέων θεατρικών συγγραφέων Κατερίνας Λουκίδου και Μάνου Κουνουγάκη με τον Θανάση Τριαρίδη



Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.