Ένα πάρτυ για λίγους.. μια παράσταση για πολλούς – ‘Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του

Facebook
Twitter
LinkedIn

Υπο τη θαλπωρή του Athenee στη Βουκουρεστίου, οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» το βράδυ της Τρίτης, άνοιξαν τα χαρτιά τους στους εκπροσώπους του τύπου και μίλησαν για όλα αυτά τα ωραία και ξεκαρδιστικά που θα συμβούν στην σκηνή του Θεάτρου Ήβη από 16 Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, γράφει για πρώτη φορά και σκηνοθετεί μια γρήγορη, μοντέρνα θεατρική κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα.

Μετά από 16 χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης, συναντά επί σκηνής αυτή τη φορά την Κατιάνα Μπαλανίκα, μαζί με ένα πολυτάλαντο θίασο νέων ταλαντούχων ηθοποιών.

Όπως ανέφερε στο avecnews.gr o αγαπημένος ηθοποιός,  η Κατιάνα Μπαλανίκα δεν ήταν η πρώτη του επιλογή στον πρωταγωνιστικό  ρόλο, γιατί γνώριζε ότι ζούσε στην Αμερική. Τελικά μετά από προτροπή του παραγωγού μου την συνάντησα, θυμηθήκαμε πολλά από τις Σαββατογεννημένες και έτσι η συνεργασίας μας και στο πρώτο μου θεατρικό είναι γεγονός.

Ο θίασος αποτελείται από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, τη Μαριλού Κατσαφάδου, την Ανθή Σαββάκη, τον Γιώργο Σαββίδη, τον Γιάννη Κουκουράκη, τον Πάνο Νάτση, τον Αποστόλη Ψαρρό και την Κατιάνα Μπαλανίκα, ενώ σε διπλή διανομή με την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Γωγώ Καρτσάνα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.