Κρίσιμη μάχη στο βρετανικό κοινοβούλιο για το Brexit…

Facebook
Twitter
LinkedIn

H Βρετανία θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου όπως είναι προγραμματισμένο, ακόμη και αν η πλέον πρόσφατη συμφωνία του Λονδίνου με τις Βρυξέλλες για το Brexit καταψηφιστεί, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

Όλα αυτά μόλις λίγες ώρες πριν την κρίσιμη “μάχη” στο βρετανικό Κοινοβούλιο. Εκεί όπου στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (σ.σ. ώρα Ελλάδος), ο Τσόνσον θα πάρει τον λόγο, ζητώντας από τους βουλευτές το “πράσινο φως” στην συμφωνία που… έφερε μαζί του από τις Βρυξέλλες.
powered by Rubicon Project

Θα ακολουθήσουν 90λεπτες τοποθετήσεις και στην συνέχεια η κρίσιμη ψηφοφορία που θα κρίνει τα πάντα για το Brexit!

“Θα φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου”, είπε ο Τζόνσον στο BBC την παραμονή της ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο επί της συμφωνίας στην οποία κατέληξε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας με την ΕΕ. ίδιος διαβεβαίωσε πως “δεν υπήρχε καλύτερη έκβαση” στην κρίση του Brexit από τη συμφωνία εξόδου που απέσπασε στις Βρυξέλλες.

“Δεν υπάρχει καλύτερη έκβαση από αυτήν που θα υποστηρίξω αύριο” για να φύγει η χώρα από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου, δήλωσε σε συνέντευξη στο BBC. “Καλώ όλους να φανταστούν αύριο το βράδυ ότι τα ρυθμίσαμε όλα αυτά και σεβαστήκαμε τη βούληση των πολιτών, θα έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά”.

Πηγή:Newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.