Μασκοφόροι διέρρηξαν στην Κωνσταντινούπολη την οικία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περίεργη εισβολή διαρρηκτών στην οικία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κωνσταντινούπολη.Οι τουρκικές Αρχές διερευνούν  το συμβάν.

 

Η διάρρηξη σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης απουσίαζε και η μόνη που αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες στην οικία ήταν η οικονόμος. Η διάρρηξη καταγγέλθηκε αμέσως στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη και ξεκίνησε έρευνα για να φτάσει στα ίχνη των δραστών. Σημειώνεται ότι την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η ομογενειακή εφημερίδα, «Ανατολή».

Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε δύο στοιχεία δημιουργούν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα και καθιστούν την διάρρηξη στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου ύποπτη. Αρχικά, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι μασκοφόροι, που εισέβαλαν στην οικία του του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη, διέφυγαν δίχως να πάρουν κάποιο αντικείμενο αξίας ή χρηματικό ποσό. Επίσης, από την άλλη μυστήριο αποτελεί και το γεγονός ότι κατάφεραν να διαρρήξουν το σπίτι δίχως να γίνουν αντιληπτοί από το προσωπικό ασφαλείας. Αναφέρεται ότι η περιοχή όπου διαμένει ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι μια από τις πλέον προστατευόμενες στην Κωνσταντινούπολη.
Γνώριζαν το πρόγραμμα του Οικομενικού Πατριάρχη;

Τέλος, άλλο ένα στοιχείο που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών αναφορικά με τη διάρρηξη είναι το ότι δράστες «χτύπησαν» την ώρα που ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμμετείχε σε εκδήλωση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.