Have Yourself A Merry Little Christmas με τη φωνή του Ιορδάνη Καρακασίδη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Coldplay, που σημείωσε τεράστια επιτυχία πριν κάποια χρόνια διασκεύασε με την μοναδική του φωνή, ο τενόρος Ιορδάνης Καρακασίδης, βάζοντας μας σε κλίμα γιορτινό.

Ο νέος, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ήρθε να μας εντυπωσιάσει με την στεντορεια φωνή του και να μας παρασύρει στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Χριστούγεννα θα πει αγάπη, ζεστασιά, οικογένεια, φίλοι, μαγεία. Αυτές οι αξίες των γιορτών, εναρμονίζονται πλήρως με την ψυχοσύνθεση του καλλιτέχνη αλλά και με το ίδιο το τραγούδι.

Ήρθε η ώρα ο καθένας από εμάς, να καταλάβει το νόημα των Χριστουγέννων, να κλέψει λίγη από τη μαγεία τους και να ζήσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα. Αυτό άλλωστε, εύχεται και το ίδιο το τραγούδι.

Η μαγική φωνή του Ιορδάνη, η εμπειρία του και η αγάπη του για την μουσικη, μας  παρασέρνουν στα μονοπάτια που αναβλύζουν από χρώματα, αρώματα, χρυσόσκονη, λαμπιόνια, χαμόγελα κι ευτυχισμένους ανθρώπους.


{youtube}hYKftDAI6pU{/youtube}


Στιχουργοί:Hugh Martin / Ralph Blane

Have Yourself A Merry Little Christmas lyrics © Sony/ATV Music Publishing LLC


Ο Ιορδάνης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι διπλωματούχος στο κλασικό τραγούδι, ενώ λαμβάνει μέρος σε πολλές συναυλίες, εκ των οποίων, πολλές από αυτές έχουν  φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Από ένα μικρό σχολείο, μέχρι το Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, θα τον δεις να ερμηνεύει και να μεταφέρει με την υπέροχη φωνή του, να πιοζεστά και δυνατά συναισθήματα.

Απολαύστε τον και ζήστε κι εσείς την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.. Καλές γιορτές!!!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.