Καλώς ήρθες Δεκέμβρη…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία βρίσκεται  σε πτώση έως και δέκα βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με χθες, Σάββατο, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις σε χαμηλό υψόμετρο. Μάλιστα, τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως ο καιρός γίνεται χειμωνιάτικος για τα καλά, καθώς επίκειται μια νέα πτώση της θερμοκρασίας από την Τετάρτη, η οποία θα γίνει αισθητή κυρίως στη Βόρεια και στην Κεντρική Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα, στο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια, σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θράκη έως το πρωί και στο Αιγαίο και κυρίως στην Κρήτη έως το μεσημέρι, ενώ από το μεσημέρι κι έπειτα ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στην Νότια Πελοπόννησο και την Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων, ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου, υπάρχει στη Θράκη έως το πρωί και στο Πήλιο προς το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.