Διεκόπη η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Αφιδνών έχει διακοπεί λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Επίσης διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει στο ύψος του Σταθμού Διοδίων Θήβας, στο ρεύμα προς Αθήνα και στον Ανισόπεδο Κόμβο «Βαθύ» στο ρεύμα προς Σχηματάρι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Νέας Οδού «έπειτα από σχετικές αποφάσεις των αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων στις περιοχές Μαλακάσας, Υλικής & Μαρτίνου και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα. Ειδικά για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στις Αφίδνες, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα. Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων. Θα υπάρχει διαρκής ανανέωση των ενημερώσεων ανάλογα με την πορεία των καιρικών φαινομένων».

Η Τροχαία πέρα από τη διακοπή αποφάσισε και μια σειρά από εκτροπές στην κυκλοφορία. Αναλυτικά:

«Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του Σταθμού Διοδίων Αφιδνών, στο ρεύμα προς Λαμία: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του Σταθμού Διοδίων Θήβας, ρεύμα προς Αθήνα: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Λαμία.

Διακοπή κυκλοφορίας στον Ανισόπεδο Κόμβο «Βαθύ» ρεύμα προς Σχηματάρι: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Χαλκίδα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.