«FOOD N’ FRIENDS» κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η μαγειρική αλλάζει και γίνεται… παρέα! Μία κουζίνα, ένας καταξιωμένος chef – παρουσιαστής,  ένας ανατρεπτικός κωμικός – συγγραφέας, ένας απρόβλεπτος καλεσμένος, δύο συνταγές, πολλοί γαστρονομικοί πειρασμοί, πολλά γέλια και σίγουρα όχι μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής.

Στην πιο χαλαρή και διασκεδαστική παρέα του Σαββατοκύριακου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται ξεχωριστά πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του θεάτρου, του κινηματογράφου, της μουσικής, του αθλητισμού και της τηλεόρασης. Μαζί τους κουβεντιάζουν χωρίς να κάνουν talk show, μαγειρεύουν χωρίς να τηρούν τους συμβατικούς όρους της μαγειρικής, πειραματίζονται, δοκιμάζουν νέες γεύσεις και κυρίως διασκεδάζουν και περνούν καλά.


Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 16:00, ο καλεσμένος που θα σηκώσει τα μανίκια και θα αναλάβει δράση στην κουζίνα είναι η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Δημήτρης και ο Ηλίας ανοίγουν την πόρτα της κουζίνας τους και υποδέχονται την αγαπημένη παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, η οποία τους κάνει ποδαρικό.

Μία Μαρία που αποδεικνύεται σαρωτική στην κουζίνα και ξεπερνά τις προσδοκίες όλων, φτιάχνοντας μια καταπληκτική σαρλότ  με γκανάζ  λευκής σοκολάτας, γιαούρτι και κόκκινα φρούτα.

Η παρέα πέρασε καλά, έφαγε ωραία και τα γέλια τους ήταν το κερασάκι στην τούρτα…


Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 16:00, ο Δημήτρης και ο Ηλίας υποδέχονται τον δημοφιλή ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου.

Ο πρωταγωνιστής των «Άγριων Μελισσών» θα μας αποδείξει ότι μπορεί να προκαλέσει «πανικό» όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως γοητευτικός chef!  Όταν ο Γιάννης αναλαμβάνει  χρέη μάγειρα τα τηγάνια παίρνουν φωτιά! Μεταφορικά αλλά και στην κυριολεξία!

Οι τρεις άντρες μοιράζονται συναρπαστικές γευστικές εμπειρίες της ζωής τους και μυστικά για μοναδικές γεύσεις.


Συντελεστές:

Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης

Αρχισυνταξία: Χρύσα Ζορκάδη

Οργάνωση Παραγωγής: Μαριλένα Χαραλαμποπούλου

Διεύθυνση Παραγωγής: Στέλιος Ανθρακόπουλος

Εταιρεία Παραγωγής: Foss On Air

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.