Χαρδαλιάς: Δεν λήγουν τα μέτρα 28 Απριλίου- Σταδιακή η άρση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέες δηλώσεις από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, που ζήτησε απ’ όλους τους πολίτες να μην χαλαρώσουν και ότι το τελικό σχέδιο σταδιακής αάρσης των μέτρων θα ανακοινώσει στους πολίτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου. Η επιστροφή θα γίνει σταδιακά. Τους επόμενους μήνες είτε θα πατάμε φρένο, είτε θα παίρνουμε μέτρα εάν χρειαστεί. Ο οδηγός μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής ανέφερε ο υφυπουργός.

“Αντιμετωπίζουμε μία συγκεκριμένη κατάσταση στο Κρανίδι, αυτή τη στιγμή επιστρέψαμε 177 δείγματα που βρίσκονται σε φάση εξέτασης στα ειδικά εργαστήρια.Μέσα από αυτά τα αποτελέσματα θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τα μέτρα που έχουμε πάρει” είπε.

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες και αυτόν το μήνα η πληρωμή των συντάξεων θα καταβληθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες. Μέρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ, ΟΤΕ Τραπεζών έλαβαν τις συντάξεις σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου, ενώ οι υπόλοιποι στις 24 Απριλίου. Η πληρωμή γίνεται με βάση τον τελευταίο αριθμό του ΑΜΚΑ τους. Οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ θα πληρωθούν τις συντάξεις τους 27 Απριλίου, ενώ του ΝΑΤ, Δημοσίου της ΔΕΗ και του ΕΤΑΠ στις 29 Απριλίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.