«Οδηγός καλής ζωής»: Κιλά λόγω Καραντίνας;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αν το τέλος της άνοιξης σηματοδοτούσε την εποχή της δίαιτας, φέτος η δίαιτα είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ καθώς μείναμε αρκετό καιρό στο σπίτι λόγω καραντίνας και πήραμε κιλά.

 

Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 23 Μαΐου στις 09:00,  μαθαίνουμε τα 10 μυστικά της επιτυχημένης δίαιτας, της δίαιτας δηλαδή που μας βοηθά όχι μόνο να χάσουμε κιλά αλλά και να μην τα ξαναπάρουμε. Επίσης, ειδικοί επιστήμονες αναφέρονται σε δημοφιλείς δίαιτες όπως την κετογονική αλλά και τη διαλειμματική νηστεία και μιλούν με όλα τα επιστημονικά δεδομένα για την αποτελεσματικότητά τους.

Ακόμη  στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία ενδιαφέροντα θέματα: η διατροφική αξία του ελαιολάδου,  οι πρώτες βοήθειες στην κρίση πανικού και οι τεχνικές που μειώνουν την ένταση των σωματικών συμπτωμάτων, καθώς και η αντιμετώπιση της θυλακίτιδας, της τρίχας δηλαδή «που γυρίζει» και κάνει φλεγμονή στο δέρμα.

Η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 24 Μαΐου στις 09:00, ασχολείται με τις προληπτικές εξετάσεις που αφήσαμε πίσω λόγω της πανδημίας. Οι επιστήμονες αναφέρονται στη σημασία της πρόληψης, ιδιαίτερα μετά από μια παρατεταμένη περίοδο που φάγαμε περισσότερο και κινηθήκαμε λιγότερο, και εξηγούν αναλυτικά σχετικά με  τις εξετάσεις που πρέπει να περιλαμβάνει το τσεκ αυτή την περίοδο.


Επίσης, στην εκπομπή μιλάμε  για τους μύκητες και τις αιτίες τους, βλέπουμε πώς θα διατηρήσουμε καθαρό τον χώρο της κουζίνας και ασφαλή τα τρόφιμα που καταναλώνουμε και μαθαίνουμε τι είναι η αγιουρβέδα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.