Γιάννα Παπαδάκου: Θα αποκαλύψω πρόσωπα και καταστάσεις στη Βουλή…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σκληρή δήλωση με πολλούς αποδέκτες από τη Γιάννα Παπαδάκου Efsyn Μαρία Δήμα Αναλυτικά η δήλωση της Γιάννας Παπαδάκου έχει ως εξής:
«Η απόφαση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής να με καλέσει ως ύποπτη με αφορμή τους εις βάρος μου ισχυρισμούς του συκοφάντη και ερευνουμένου ως υπόπτου για απάτη από την Ελληνική Δικαιοσύνη Sabby Mioni, είναι μία ακόμα προσπάθεια των σκοτεινών κύκλων που διακινούσαν το μαύρο πολιτικό χρήμα να με τρομοκρατήσουν, να με φιμώσουν, και να με εξαφανίσουν από το χώρο της ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Είναι λυπηρό ότι στις επιθέσεις σε βάρος μου συνηγορούν με παράνομες μεθόδους και αντισυνταγματικές πρακτικές και μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η αλήθεια όμως θα ακουστεί και στη Βουλή, γιατί κανένας δεν μπορεί να με εμποδίσει στο να αποκαλύπτω το σκοτεινό και ζοφερό πρόσωπο της εξουσίας, αλλά και τους συνεργούς εκείνων που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα, λεηλατώντας και καταληστεύοντας τα δημόσια ταμεία. Θα εμφανιστώ στην επιτροπή, με όποια ιδιότητα και αν μου ζητηθεί και θα πω την αλήθεια».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.