Πέντε ύποπτες για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα, ενώ στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται πλέον πέντε γυναίκες, σύμφωνα με όσα τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, περιμένουν από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα αποτελέσματα των σαρώσεων των επικοινωνιών την 20η Μαΐου, την ημέρα της επίθεσης.

Κλιμάκιο αστυνομικών επισκέφθηκε ξανά χθες στο «Θριάσιο» το θύμα, που δεν μπόρεσε να θυμηθεί κάτι παραπάνω από όσα έχει καταθέσει έως τώρα. Σήμερα αναμένεται να την επισκεφθούν εκ νέου.

Στο μεταξύ η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών που επεξεργάζεται το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο και την ευρύτερη περιοχή της επίθεσης, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την εικόνα όταν εμφανίζεται μία ύποπτη γυναίκα. Στη συνέχεια, αστυνομικοί θα τη δείξουν στην 34χρονη μήπως μπορέσει να την αναγνωρίσει.

Θυμίζουμε ότι η επίθεση έγινε την ώρα που η γυναίκα περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως. Τα αποτελέσματα από αυτές τις σαρώσεις αναμένεται να παίξουν αποφασιστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.