Τα Κίτρινα Ποδήλατα live στην Πάτμο

κιτρινα ποδήλατα
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε ένα από τα πιο ασυνήθιστα καλοκαίρια, με ειδικές συνθήκες,  με αυστηρές υγειονομικές συστάσεις, αλλά ταυτόχρονα και με συσσωρευμένη την εσωτερική μας ανάγκη για εξωστρέφεια, για αισιοδοξία και θετική ψυχολογία, τα Κίτρινα Ποδήλατα επιστρατεύουν τη γνώριμη θετική τους ενέργεια και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία, σε ένα δυναμικό και επικοινωνιακό play list.

Οι δυό δημιουργοί Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, ετοίμασαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να γιορτάσουν κοντά σε φίλους ανά την Ελλάδα και με τον τρόπο που οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα, επί σκηνής, τη συμπλήρωση 20 χρόνων δημιουργίας και συναυλιών.

Σε ένα δύωρο πρόγραμμα…«ανάτασης», τα Κίτρινα Ποδήλατα θα παρουσιάσουν τις σημαντικότερες στιγμές της δισκογραφίας τους, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόσφατη μουσική τους Τριλογία, καθώς και επιλεγμένες διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια από την εγχώρια και ξένη σκηνή.

Το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020, θα βρίσκονται στην Πάτμο
για ένα εκρηκτικό Live !

Είσοδος Ελεύθερη

« Όταν οι φίλοι συναντιούνται και μοιράζονται την ενέργεια μιας δυναμικής καλοκαιρινής συναυλίας, με την απαραίτητη προσοχή, αλλά και με την καλύτερη δυνατή διάθεση, μπορούν να επανακτήσουν μεγάλο μέρος από το ψυχικά-χαμένο «έδαφος» που οι άγονες εβδομάδες πρωτόγνωρου εγκλεισμού επέφεραν…» Καλή μουσική αντάμωση! Αλέξανδρος & Γιώργος

Διοργάνωση : Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πάτμου
Οργάνωση παραγωγής : Metrolive Productions info@metrolive.gr
Χώρος Διεξαγωγής: Δημοτικό Σχολείο Κάμπου
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1188050048210830/
Ώρα έναρξης : 20.30
Ώρες Προσέλευσης : 20:00 & 20&15
Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αδαμοπούλου Δήμητρα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.