Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας ταινίας της Sofia Coppola “On the Rocks”

On the rocks sofia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την  αναμενόμενη καινούργια ταινία της Σοφία Κόπολα, “On the Rocks” σε σκηνοθεσία της ίδιας. 

Στην «On the Rocks», η σκηνοθέτης συναντιέται εκ νέου με τον ηθοποιό Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στη βραβευμένη με Όσκαρ το 2003 ταινία της «Χαμένοι στη Μετάφραση».

Το σενάριο υπογράφει η ίδια η  Κόπολα και βασίζεται σε  προσωπικές της εμπειρίες.   Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση του «εντυπωσιακού πλεϊμπόι» Φίλιξ (τον ρόλο υποδύεται ο Μάρεϊ) με την κόρη του Λόρα (Ρασίντα Τζόουνς).

Έχει χαρακτηριστεί «κωμωδία σύγκρουσης γενεών» και σε αυτήν παρακολουθούμε το δίδυμο πατέρα-κόρης να ιχνηλατούν σε όλη τη Νέα Υόρκη τον σύζυγο της Λόρα (στον ρόλο, ο Μάρλον Γουέιανς) για τον οποίο υπάρχουν φόβοι ότι διατηρεί σχέση με καινούργια συνεργάτη του. «Καθώς οι δυο τους αρχίζουν να περιφέρονται στη Νέα Υόρκη τη νύχτα, γυρίζοντας από πάρτι στις απομακρυσμένες από το κέντρο συνοικίες μέχρι τα στέκια του κέντρου, ανακαλύπτουν ότι στον πυρήνα του ταξιδιού τους είναι η δική τους σχέση» υπογραμμίζεται στην περίληψη της ταινίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.