Ο Δήμος Κηφισιάς δίνει τη δική του μάχη με τον Πολιτισμό… απέναντι στον Κορωναϊό

θι 1 1024x551
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στην Κηφισιά η πανελλήνια πρεμιέρα για τη θεατρική παράσταση «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ –

Οι μούσες που αγάπησα» την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 8,30 στην Κηφισιά ο Γρηγόργς  Βαλτινός  στο ρόλο του εθνικού μας ποιητή Κωστη Παλαμά. Μια παράσταση  στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων Μενάνδρεια 2020.

Μέσα από τους λάμποντες Παλαμικούς στίχους ο Γρηγόρης Βαλτινός συνομιλεί με τις «μούσες» του ποιητή που σφράγισε με το ποιητικό και πεζογραφικό του έργο τη νεότερη λογοτεχνία μας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, στον χαιρετισμό του για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, αναφέρει πως στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας ο Πολιτισμός αποτελεί το απάνεμο λιμάνι της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας.

Στον Δήμο Κηφισιάς παρά τα αυστηρά μέτρα όλα τα προγράμματα Πολιτισμού έγιναν και γίνονται σύμφωνα με τους νέους κανόνες, που οφείλουμε όλοι μας να ακολουθήσουμε. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Μενάνδρεια 2020 ξεκινούν την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς με το θρυλικό συγκρότημα των ‘60s Charms. Το Ν.Π.Δ.Δ. “Δ.Βικέλας” του Δήμου Κηφισιάς εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίας του covid-19, για την προστασία της δημόσιας υγείας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2020.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.