Ζέστη και υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιά σε Αττική και Εύβοια…

Kairos paralia iliofaneia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ειδικά για την Αττική οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας σήμερα Δευτέρα και αύριο  Τρίτη προβλέπεται να φτάσουν τους 38 με 39 και πιθανώς κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου, στα παραθαλάσσια όμως η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, ,  η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 39 και στα κεντρικά και τα νότια κατά τόπους τους 40 και πιθανώς τους 41 βαθμούς.

Στη Λάρισα η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου και την Τρίτη τους 40 βαθμούς, ενώ στο Αγρίνιο το θερμόμετρο τη Δευτέρα θα δείξει ακόμα και 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά την Τρίτη θα πέσει στους 37 βαθμούς.

Στη νησιωτική χώρα το θερμόμετρο τη Δευτέρα θα δείξει 34 με 36 βαθμούς, με εξαίρεση τις Κυκλάδες που η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 33 βαθμούς.

Αυριο, Τρίτη στα νησιά του Αιγαίου θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους 37 και πιθανώς τους 38 βαθμούς.
Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σταδιακά από την Τετάρτη, τόσο στην Αττική όσο και στις υπόλοιπες περιοχές, με το θερμόμετρο πάντως να παραμένει υψηλά και να δείχνει 36 και 37 βαθμούς Κελσίου στην Αττική

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.