Τα νέα κρούσματα 241 ανακοινώθηκαν απο τον ΕΟΔΥ

ÁÔÔÉÊÏ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏ ÊËÉÍÉÊÇ covid 19 ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÍÏÓÇËÅÕÔÉÊÏÕ ÐÑÏÓÙÐÉÊÏÕ covid 19 ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ eurokinissi
ÁÔÔÉÊÏ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏ ÊËÉÍÉÊÇ COVID 19 ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÍÏÓÇËÅÕÔÉÊÏÕ ÐÑÏÓÙÐÉÊÏÕ COVID 19 ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI
Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα 241 φτάνουν τα κρούσματα σήμερα 3/9, όπως ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ.  Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στη χώρα μας έχουν καταγραφεί πέντε νέοι θάνατοι από τον κορωναϊού.

Συνολικά, οι νεκροί στην Ελλάδα είναι 278. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 10.998. 

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ακόμη τέσσερις ηλικιωμένοι έχασαν την μάχη για την ζωή τους.

Συγκεκριμένα κατέληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας μία 94χρονη από τη Μυτιλήνη, μία 92χρονη στο ΑΧΕΠΑ, ένας 86χρονος στον Ευαγγελισμό και μία γυναίκα 100 ετών στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

Νέος συναγερμός στον ΕΟΔΥ: Κρούσμα κορονοϊού σε δομή τοξικοεξαρτημένων αστέγων στην Αθήνα

Κρούσμα κορονοϊού βεβαιώθηκε στον Ξενώνα Τοξικοεξαρτημένων Αστέγων όπως επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση ο δήμος Αθηναίων.

«Τα ξημερώματα σήμερα 3 Σεπτεμβρίου, ωφελούμενος του Ξενώνα Τοξικοεξαρτημένων Αστέγων παρουσίασε πυρετό και αφού η κατάστασή του εκτιμήθηκε από το υγειονομικό προσωπικό της δομής διακομίστηκε με ασθενοφόρο ως ύποπτο  κρούσμα Covid-19 στον Ευαγγελισμό για περαιτέρω διερεύνηση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Νωρίς το πρωί το νοσοκομείο ενημέρωσε ότι το τεστ Covid-19 που του έγινε ήταν θετικό και ο ωφελούμενος παρέμεινε για νοσηλεία. Από εκείνη τη στιγμή ο Ξενώνας τέθηκε σε περιορισμό και επιτήρηση.

Άμεσα διενεργήθηκε απολύμανση της δομής, ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ για τη διενέργεια τεστ Covid-19 στους 80 ωφελούμενους και στο προσωπικό της δομής (33 άτομα), ενώ ενημερώθηκε και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας τόσο για τους ωφελούμενους όσο και για τους εργαζόμενους από τους οποίους οι δύο είναι γιατροί και οι έξι νοσηλευτές».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.