Οι αδελφοί Τσαχουρίδη στο ακριτικό Καστελόριζο!

Tsarouxidis
Facebook
Twitter
LinkedIn

αδελφοί Τσαχουρίδη χαρακτηρίζονται ως απρόσμενοι και ανατρεπτικοί, για αυτό και εκπλήσσουν με τη μουσική τους σε κάθε τους εμφάνιση.

Από τον «Ευξείνιο» Μίκη Θεοδωράκη και την Ιταλική όπερα, μέχρι την Ethnic και παραδοσιακή μουσική του τόπου μας, τα δύο αδέλφια μας παρουσιάζουν και φέτος ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, πλαισιωμένοι από μια ομάδα εξαίρετων μουσικών.

Με τεχνογνωσία και αγάπη, κρατούν άρρηκτη την πολιτιστική παράδοση του τόπου μας και ταυτόχρονα περνούν με ιδιαίτερο τρόπο στην «εξέλιξη» του παραδοσιακού ήχου μέσα από ένα επιλεγμένο μουσικό ρεπερτόριο.

«Δίχως μουσικά σύνορα» αλλά με «ψυχή και σώμα» σε κάθε νότα τους αποδεικνύουν την οικουμενικότητα της ελληνικής ψυχής φτάνοντας από τα ποντιακά άσματα και τους μεγάλους συνθέτες του ελληνισμού μέχρι τα παγκόσμια «ποιήματα» μουσικής του διεθνούς ρεπερτορίου.

Με την ακριτική ψυχή μέσα τους τα δυο αδέλφια θα μας ταξιδέψουν στο Καστελλόριζο έτσι όπως αυτοί μοναδικά ξέρουν… η συνέχεια επί σκηνής… καλή σας ακρόαση!

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Μεγίστης (Καστελλόριζο) και με τη χορηγία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τσαβλίρη και της εταιρείας Island Oil Holdings.

 

Συντελεστές:
Αθανάσιος Σωτηριάδης /πλήκτρα
Γεώργιος Σκηπητάρης / καβάλ, κλαρίνο
Ιωάννης Πούλιος / λαούτο, κιθάρα
Γεώργιος Κορτσινίδης / τύμπανα
Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου / κρουστά
Πυρρίχιος χορός: Σπυρίδης Αριστοτέλης, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος και Αντώνης
Ηχοληψία / Ιωάννης Ιωαννίδης (FOH), Κώστας Πατρίκας (stage)

«ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ» ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΣΤΙΣ 9ΜΜ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ – ΛΙΜΑΝΙ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.