Πυρκαγιά στην Αρτέμιδα-εκκενώθηκαν οικισμοί …

ΑΡΓΟΛΙΔΑ – ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ
Πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο φωτιά στην περιοχή Μύλων Αργολίδος, Κυριακή 28 Αυγούστου 2016. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο χωριό Μύλους Αργολίδος . Η φωτιά λόγω των δυνατών ανέμων επεκτάθηκε γρήγορα. Άμεση ήταν η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων με δεκατρία οχήματα και τριανταέξι άνδρες από την Πελοπόννησο. Στην κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος και δύο αεροπλάνα τύπου πεντζετέιλ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Facebook
Twitter
LinkedIn

Πυρκαγιά ξέσπασε  στην Αρτέμιδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει δοθεί επίσημη σύσταση εκκένωσης στους οικισμούς Αρτέμιδας και Σπάτων, αλλά και Αγίας Κυριακής Ραφήνας.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τρεις τραυματίες.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Αρίωνος, κοντά στο σημείο όπου κατασκευάζεται το νέο Αθλητικό Παραολυμπιακό Κέντρο, Αρίωνος και Αγίου Γεωργίου.

Επιτόπου βρίσκονται 65 πυροσβέστες με 15 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 5 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 3 ελικόπτερα. Από την πλευρά της Πυροσβεστικής πάντως δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί η εκκένωση οικισμού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.