Ο Μίκι Ρούρκ στην Ακρόπολη…

Miki poyrk
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στην ταινία ”Barfly” ο Μίκι Ρούρκ μπαίνει στη σκακιέρα του Χολυγουντιανού κινηματογράφου -1987 αποδίδοντας τόσο πιστά τη ζωή του συγγραφέα Τσαρλ Μπουκόφσκι που αφήνει πίσω του χιλιάδες θαυμαστές να καραδοκούν τον επόμενο ρόλο αυτού του πανέμορφου τότε ηθοποιού .

Εκείνος όμως έχει άλλα σχέδια θα γυρίσει αρκετές ταινίες με σημαντικούς ρόλους θα μαζέψει αρκετά βραβεία θα είναι υποψήφιος για Οσκαρ στο ρόλο του ”Παλαιστή” αλλά σε κάθε του εμφάνιση θα είναι ένας άλλος.Πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που δεν κατάλαβε κανείς γιατι τς έκανε άλλαξαν το προφίλ του διάσημου ηθοποιού,που πότε ήθελε να είναι μέρος του θεάματος, και πότε δραπέτευε  για άλλες πολιτείες.

Οπως και να έχει ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στη Χώρα μας αυτές τις ημέρες για το γύρισμα της ταινίας  «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Ποπόβιτς, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.Και παραξένεψε τους δημοσιογράφους  οχι για το διάφανο πουκάμισό του,αλλά γιατί το άλλοτε αντισυμβατικό ”παιδί”φορούσε τη μάσκα του και τηρούσε όλους τους κανόνες που μας έχει επιβάλλει ο κορωναΙός.

Θαύμασε την Ακρόπολη,έκανε λίγες δηλώσεις,και δεν δίστασε να ”περιποιηθεί” τον Πρόεδρο Τράμπ. οταν οι δημοσιογράφοι του έκαναν  σχετική ερώτηση.

Στην ταινία εκτός από τον Μίκι Ρουρκ πρωταγωνιστούν επίσης ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ που επίσης θα έρθει για γυρίσματα στη Χώρα μας Σημαντικοί οι ρόλοι που θα ερμηνεύσουν  οι δικοί μας ηθοποιοί .

Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.