Τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στη ΔΕΘ…

Images (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση (στις 12) με τη Διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo και το Σωματείο Εργαζομένων και το απόγευμα (στις 7 μμ) θα απευθύνει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Λίγες ώρες πριν την εκφώνηση της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος έδωσε τον κεντρικό άξονα με τα όσα θα πει ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ν. Ηλιόπουλος προανήγγειλε «ένα συνολικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση που θα αναφέρεται τόσο στις άμεσες ανάγκες της συγκυρίας, όσο και στις προϋποθέσεις για την ανάκαμψη της χώρας εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας».

Μιλώντας στο ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5», ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είπε πως το σχέδιο που θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη «θα αναφέρεται πρώτα απ’ όλα στην κάλυψη των άμεσων αναγκών που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού». Επίσης, «στη στήριξη των εργαζομένων που αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας» αλλά και «τη στήριξη των ΜμΕ επιχειρήσεων».

Σημείωσε, επίσης, ότι η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού θα επιχειρήσει ακόμα «να αντιπαρατεθεί ιδεολογικά με τα σημερινά αδιέξοδα του νεοφιλελευθερισμού που έφερε στο προσκήνιο η πανδημία, με τη λογική ότι όλα μπορεί να τα ρυθμίζει αγορά, λογική που ακολουθεί και η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Παράλληλα, «στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ κεντρικό βάρος θα δοθεί στη νεολαία, επισημαίνοντας ότι «η νέα γενιά είναι εκείνη που θα πάρει στις πλάτες της τη νέα προοπτική για τη χώρα».

Την Κυριακή στη 1 μμ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.