Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που έδωσε στο STAR

Kapantais3
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε μια σημαντική συνέντευξη στο STAR.ωσε

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές για τον χειρισμό της κυβέρνησης για τον κορονοϊό. «Η αποτυχία του Νοέμβρίου έχει πατέρα;», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, ρίχνοντας με αυτό τον τρόπο τα «βέλη» του στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε για την κριτική που έχει ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε μέρος των επιστημόνων, όπως και στον Σωτήρη Τσιόδρα: «Δεν έχω λόγο να ασκήσω προσωποποιημένη κριτική. Τιμώ τους επιστήμονες. Ακόμα, όμως, και ο σημαντικότερος επιστήμονας μπορεί να κάνει λάθη. Τότε πρέπει αυτά τα λάθη να τα συζητάμε και να τα επισημαίνουν κι άλλοι επιστήμονες. Βασική ευθύνη είναι της κυβέρνησης που προσπάθησε να εργαλειοποιήσει την επιστημονική κοινότητα».

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Η επιστημονική επιτροπή ήταν σύμφωνη με το άνοιγμα του τουρισμού χωρίς επιδημιολογικά κριτήρια; Ήταν σύμφωνη για την αύξηση 80% της πληρότητας στα πλοία; Ήταν σύμφωνη να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς μείωση των μαθητών; Για την κατάσταση στα ΜΜΜ;»

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι υπουργός Υγείας θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής και θα μπορούσε να προτείνει και ο ίδιος αρκετά πρόσωπα.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον  κορονοιό και την εξέλιξη που είχε η πανδημία στην Ελλάδα, η οποία μπήκε ξανά σε lockdown.

Ο Αλέξης Τσίπρας  ρωτήθηκε για τον Παύλο Πολάκη, για μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο πρώην υπουργός με παρέα στα Χανιά    έξι άτομα  είναι γύρω του και ένα ακόμη τραβάει τις φωτογραφίες) εν μέσω  και των περιοριστικών μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την ανάσχεση του κορονοϊού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπα χαρακτηριστικά: «Είναι μία αρνητική εικόνα».

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως ο  Παύλος Πολάκης βρισκόταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και είχε κάνει τεστ κορονοϊού, επειδή προηγουμένως καθώς είχε βρεθεί σε δύο χειρουργεία οπότε και δεν ήταν επικίνδυνος για να διαδώσει τον ιό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.