Κυνήγησαν και συνέλαβαν οικογένεια έξω απο το σπίτι της-ο πατέρας έπεσε μ΄ έμφραγμα

Elas epeisodia polytexneio
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Αστυνομία εξάντλησε την αυστηρότητα και τη βιαιότητά της πάνω σε μια οικογένεια.

Μετά τη διάλυση της πορείας στα Σεπόλια, ομάδα δικυκλιστών της ΕΛ.ΑΣ. κυνήγησε νεαρό διαδηλωτή, μέλος του ΝΑΡ,  μέχρι το σπίτι του για να τον συλλάβει και εισέβαλε εντός της πολυκατοικίας. Εκεί χτύπησαν και συνέλαβαν τον νεαρό, ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες χτύπησαν και τη μητέρα του.

Πολλοί γείτονες και απλοί πολίτες κατέβηκαν από τα σπίτια τους για να διαμαρτυρηθούν για την πρωτοφανή αυτή σύλληψη.

Ανάμεσα σε αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν ήταν και ο φίλος της οικογένειας και ιατρός του Αττικού Νοσοκομείου, Μιχάλης Ρίζος, ο οποίος συνελήφθη.

Η ένταση συνεχίστηκε στο ΑΤ Κολωνού, όπου αστυνομικοί χτύπησαν και την αδερφή του νεαρού, ενώ ο πατέρας του   έπαθε καρδιακό επεισόδιο και  κατέρρευσε.

Ο γιος της οικογένειας έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και την κόρη, Λυδία, η οποία έχει μεταφερθεί και αυτή στη ΓΑΔΑ, ενώ αρχικά κρατούνταν στο ΑΤ Κολωνού. Και στους δύο δεν έχει επιτραπεί να δουν τον δικηγόρο τους.

Ο 55χρονος πατέρας που υπέστη έμφραγμα, καθώς και η σύζυγός του που ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς, μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας «φυλασσόταν» από δύο αστυνομικούς, οι οποίοι δεν επέτρεπαν ούτε σε συγγενείς του ούτε στους γιατρούς να μπουν στο δωμάτιο του για να τον εξετάσουν, δημιουργώντας έτσι σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του!

Τελικά, μετά και τον σάλο που δημιουργήθηκε, αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί που τον φρουρούσαν κατόπιν – σύμφωνα με πληροφορίες – εισαγγελικής εντολής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.